torstai 15. elokuuta 2013

Darna Village hotelli, Aqaba

Majoituin Aqaban reissullani sukellushotellialueella sijaitsevassa Darna Village hotellissa. Kyseinen hotelli on yksinkertainen majoituspaikka, josta kuitenkin löytyy kaikki tarpeellinen, kuten siistit huoneet. Parhaiten hotelli sopii reppureissaajille, budjettimatkaajille ja sukeltajille, jotka eivät matkallaan hae suuria elämyksiä itse hotellista. Omalle minilomalleni Darna oli oikein sopiva.
 
Darna, kuten muutkin pienet ja yksinkertaiset sukellushotellit sijaitsevat noin 10 km päässä Aqaban keskustasta. Hotellin ja rannan erottaa vain autotie, joten altaalta on suora näköyhteys merelle. Itse sain myös huoneen merinäköalalla, joka tarkoitti käytännössä sitä, että edessä olevan rakennuksen katon yli näki häivähdyksen sinistä merta.

Hotellin sijainti oli sukeltamista ajatellen loistava, mutta rantaelämää haikailevalle se olisi ollut pettymys. Vaikka ranta olikin aivan hotellin edessä, oli se hyvin roskainen ja koralliriuttojen vuoksi paikka sopi paremmin snorklaajille, kuin uimareille. Rannalla myös viihtyi paljon paikallista väkeä. Tämän porukan keskelle ei kyllä bikinit päällä olisi voinut lähteä aurinkoa ottamaan!
 
Hotellin alueella voi onneksi olla huoletta bikineissä. Vaikka Darnan allasalue ei ollutkaan suuri, riitti se auringon palvomiseen ja altaassa pulahtamalla sai oloaan vähän viilennettyä kuumuudelta. Kaikki perusasiat tässä hotellissa olivat siis paikallaan ja hinta-laatusuhde oli mielestäni kohdillaan. Seuraavalla Aqaban vierailulla haluaisin kuitenkin kokoilla jotain hieman tasokkaampaa hotellia, jossa on suuri allasalue pihalla ja oma yksityinen uimaranta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti